Форма входу

Календар

«  Січень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Locations of visitors to this page

Друзі сайту


Украинский портАл

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




П`ятниця, 29.03.2024, 12:55
Вітаю Вас Гість | RSS
Українська політика. Думки, аналітика та обговорення
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2011 » Січень » 17 » Початок тижня дарує нову «радість»
19:45
Початок тижня дарує нову «радість»

Головна новина – наш Прем’єр-міністр не тільки не знає державної мови (і судячи з виступів знати не хоче), а ще й не знає завдань діяльності уряду. 17 січня Азаров давав інтерв’ю на російській мові, де пояснив, що «не знає чого така гречка дорога», звинувативши у цьому не свою бездарну антиукраїнську політику уряду, а власників супермаркетів. Можна зробити висновок, що Азаров не забув про обов’язки діяльності уряду – він їх просто не знав, так само як і української мови. Невже держава повинна виділяти великі гроші на утримання апарату КМУ для того, щоб його голова не знав бодай другої статті Закону «Про Кабінет Міністрів України», де описані його завдання? Його називали «сильним економістом» - за які такі заслуги? Напевно за те, що він 30 років тому отримав диплом геолога-геофізика. Ось він і працює як геолог над економікою всієї держави. До виборів партія регіонів називала себе «єдиною командою» - і ось Азаров понабирав у свою «єдину команду» таких «зубрів та майстрів» своєї справи як Табачника, Тігіпко, Могильова тощо. Але єдина команда дала тріщину – ще влітку Янукович давав спеціальне доручення уряду щодо врегулювання цін на гречку та інші продовольчі товари. Азаров цього вирішив не виконувати, звинувативши у всіх гріхах супермаркети. Азаров розуміє, що головна мета діяльності уряду це набрання кредитів всюди, де тільки можна (ВТБ, МВФ, ЄБРР), написання Державного бюджету з великим збільшенням коштів на утримання апарату міністерств і все. Більше його геологічних знань в області економіки немає, і не буде – адже вони «єдина команда», в якій всі пов’язані – викидати бездару з цього бізнесу під назвою «державна кормушка» ніхто не буде. Принаймні до наступних виборів, де народ оцінить дії «проФФесорів-проФФесіоналів».

Поки Янукович не розуміє чого весь світ засуджує Україну у придушенні свободи слова, у Дніпропетровську не ловить та ніякий кабельний оператор не транслює канал ТВі. Таке поняття як «канал ТВі» не входить у перелік понять донецьких, яки живуть «по понятіям».

Але 17 січня принесло не тільки погані новини про безглузді та антинародні вчинки голубої влади. Звичайно, приємна новина не пов’язана з діями влади -  «Фронт змін», «Громадянська позиція», «Європейська партія України» й «Собор» вирішили об’єднатись в єдину партію. На мою думку, це самий правильний вчинок опозиції з часів приходу голубої влади. Нова демократична партія буде мати лідерів, які на Президентських виборах отримали: Яценюк – 7%, Гриценко – 1,2%. Сподіваємось, що це лише перший крок українських політиків, направлений на встановлення в Україні демократії та припинення цього антиукраїнського нашестя. Адже тільки об’єднавшись ми досягнемо своєї головної мети – процвітаючої та сильної України! 

Переглядів: 882 | Додав: Sakovnich | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Sakovnich © 2024